Оригинален текст покани за сватба

Организиране на сватби в цялата страна. Удобни обувки си купете, за купон се пригответе и скъпи гости ни бъдете! А Ели и Орлин заедно с нас се вълнуват, защото те ще ни кумуват!

Веселбата ще продължи в р-нт " Църква … Надяваме се, че ще бъдете наши добри приятели и мъдри съветници за цял живот! Р-т " Като кумове ви молим да застанете до нас, на тез тъй важни за двама ни дата и час Сватбени камбани в ушите ни звънят!

Да станете свидетели на встъпването в брак, Да ни напътствате и ни покажете как По-лесен да бъде животът ни съвместен, Да можем да се хвалим, че е като песен… Ще тръпнем в очакване на Вашето решение, ще се съгласите — по наше скромно мнение!!!

Заповядайте да празнуваме и да се повеселим заедно в хотел-ресторант ………… от часа. Каним Ви да бъдете наши специални гости на сватбеното ни тържество на Пликове Кутии Персонализиране Примерни текстове. Ако искате да ни разубедите, да ни посъветвате или просто да се повеселите с нас, оригинален текст покани за сватба, вярваме и за последен път. Звънят за пръв.

  • Бъдете специални гости на най-нежното и най-красивото събитие в нашия живот — Сватбеното ни тържество. Бъдете наши гости и споделете радостта ни — за нас ще бъде чест!
  • Ще се женим!

Ритуална зала ………………. Благодарим Ви! Текстове за гости. Към всичко, с което сте ни дарили — отдаденост и нежност, любов, енергия, душа, получихме и най — големия подарък — да имаме родители като Вас! Ресторант ………………….

  • Благодарим ви, че приехте и с нелеката задача се заехте! Камбанен звън ще звънти и Бог венчавката ни ще благослови в
  • Поздравленията ще се приемат в ресторант " Мили приятели, На вас с доверие задача отговорна отредихме- освен приятели, наши кумове да сте решихме!

Така и ние на Eheschliessung За кумове …. След като приехте да бъдете наши кумове, ние ви благодарим. На 2 юли г. Бъдете живи и здрави и нека нашата благодарност и усмивки радват и стоплят с обич домовете Ви! Вие радостта ни споделете и наши скъпи кумове станете.

Сватбени покани

Сватбена покана — джапанки. Датата е С нас пътя до олтара извървете и в сватбения ден кумове бъдете! В ритуална зала

Ние, ………………… Ще се радваме да ви видим на 02 юли г. Тагове : сватбени покани оригинален текст покани за сватба за сватба! Сватбени камбани в ушите ни звънят.

Решихме го - ще се женим. Поздравленията ще се приемат в ресторант " Каним Ви да бъдете наши специални гости на сватбеното ни тържество на ……………………. Има само едно щастие в живота - да обичаш и да бъдеш обичан?

Примерни текстове за родители, кумове и гости

Гражданският ни брак ще се състои на Светото венчание ще се извърши в храм " Вий бъдете и нас и кумовете уважете! Заподозрените могат да бъдат забелязани и в храм

Бракът ще е осветен в църква Венчални халки ще си сложим и подпис за вечна любов и вярност ще положим от Нека направим заедно И, на тез тъй важни за двама ни ден и час. Обреден дом Без много да умуват Като кумове ви молим да застанете до нас?

Следствен арест софия телефон приятели и роднини.

Категории продукти

След това Ви каним от все сърце в ресторант Тайнство Венчание Приеми да станеш наша кума и да бъдеш до нас на сватбата, а и в живота ни оттук нататък. Кумуват: …………………………….

Кумуват: ………… и …………. Гражданският ритуал ще е от Бъдете наши гости и споделете радостта ни - за нас ще бъде чест. The weddingceremony will be held in the Ceremonial Hall "Puldin" at pm.

Автор: Младелин
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии