Преглед на кола пловдив

Начало Пункт за годишен технически преглед ГТП гр. Документ за самоличност на лицето, представящо пътнот превозно средство на преглед лична карта или свидетелство за управление на МПС При извършване на технически преглед на МПС, в контролния талон към знака за технически преглед, лицето, извършващо и отговарящо за прегледите, определя кога да е следващия преглед чрез перфориране на годината и месеца, когато това трябва да стане.

Васил Априлов Годишните технически прегледи могат да се планират при нас чрез предварително записване за ден и час , на място или на телефон: тел. Документ за самоличност на лицето, представящо пътнот превозно средство на преглед лична карта или свидетелство за управление на МПС При извършване на технически преглед на МПС, в контролния талон към знака за технически преглед, лицето, извършващо и отговарящо за прегледите, определя кога да е следващия преглед чрез перфориране на годината и месеца, когато това трябва да стане.

За автомобила. Пътните превозни средства се представят на периодичен преглед за проверка на техническата им изправност в сроковете,считано от датата на предшестващия преглед, отбелязана върху контролния талон.

Регистрираните пътни превозни средства подлежат на задължителен периодичен преглед за проверка на техническата им изправност.

Универсален визьор за автомобил. Автосервиз Ауто Премиум ул. Спечели ги за своя бизнес. Политика за поверителност. За автомобила!

Спечели ги за своя бизнес! Автомивка Аква стил 19 кв. Васил Априлов Годишните технически прегледи могат да се планират при нас чрез предварително записване за ден и час , на място или на телефон: тел.
  • Смяна на 2 или 4 гуми на автомобил, плюс преглед на ходова част, спирачна система и замерване на охладителна течност. Годишен технически преглед на лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил до кг Топ цена:
  • Пловдив за мотоциклети, автомобили, товарни автомобили, СЕМТ прегледи.

All Rights Reserved. Автосервиз Autodrive бул. Всички оферти Почивки и екскурзии GiftCard за ваучери Справочник с обекти. Годишен технически преглед на лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил до кг Топ цена: Пътните превозни средства се представят на периодичен преглед за проверка на техническата им изправност в сроковете,считано от датата на предшестващия преглед, отбелязана върху контролния талон.

Свали безплатно Grabo приложение за Android и iPhone? Всички подкатегории Измиване и почистване Прегледи и диагностика Смяна на гуми Годишен техн. Универсален визьор за автомобил. Прегледът за проверка на техническата изправност обхваща комплектността и изправността на агрегатите, преглед на кола пловдив, плюс преглед на ходова част, уредбите и механизмите.

Стъргалка за лед и сняг за автомобил. За автомобила.

Богдан Котев, Трансинг АД бул. За автомобила. Пътните превозни средства се представят на периодичен преглед за проверка на техническата им изправност в сроковете,считано от датата на предшестващия преглед, отбелязана върху контролния талон.

Универсален визьор за автомобил.

Общи условия за ползване. Смяна на 4 броя гуми от 13 до 17 цола Цена: Оферти Места Опознай. Регистрираните пътни превозни средства подлежат на задължителен периодичен преглед за проверка на техническата им изправност, преглед на кола пловдив. Външно измиване на лек автомобил и нанасяне на хидрополираща вакса, плюс вътрешно почистване.

Автосервиз Autodrive бул.

При ГТП се проверява техническо състояние на автомобила, включващо:

Автомивка Аква стил 19 кв. All Rights Reserved. Христо Ботев Начало Пункт за годишен технически преглед ГТП гр. Пловдив за мотоциклети, автомобили, товарни автомобили, СЕМТ прегледи.

Стъргалка за лед и сняг за автомобил, на място или на телефон: тел. Външно и вътрешно измиване на автомобил, плюс водоустойчива ръкавица с поларено покритие. Христо Ботев. Автоцентър Норд Ауто кв. Пункт Нитро ул, преглед на кола пловдив. Годишните технически прегледи могат да се планират при нас чрез предварително записване за ден и часплюс нанасяне на вакса и препарат Rain Off на предното стъкло.

Поверителност и бисквитки: Този сайт използва бисквитки?

Годишни технически прегледи Пловдив

Годишен технически преглед на лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил, с бонус - кафе и вода Топ цена: Прегледът за проверка на техническата изправност обхваща комплектността и изправността на агрегатите, уредбите и механизмите, които имат връзка с безопасността на движението, отделянето на вредни газове от моторните превозни средства и изправността на шумозаглушителните им устройства. Анатомична облегалка за автомобилна седалка или офис стол с масажна зона. Извършва ГТП на:.

Регистрираните пътни превозни средства подлежат на задължителен периодичен преглед за проверка на техническата им изправност? Оферти Места Опознай? Политика за поверителност.

Автор: Светли
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии