Оригинални пожелания за сватбен ден

Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега! Пожелавам ви винаги да сте заедно и все така отдадени един на друг.

Влюбени един във друг, "аз съм с теб" изричайте, вярвайте един във друг и много се обичайте! Пожелавам ви животът да ви се от благодари като Ви дари с много щастие всеки ваш ден оттук насетне! Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни!

Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си! Впечатлете младоженците и техните роднини и приятели със следните пожелания за сватба: Мило семейство, Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Най-добри сватбени пожелания за младоженеца и булката - нека любовта ви бъде безкрайна като кръга на венчалните ви халки. Бъдете смели, отдайте се един на друг и ще постигнете много!

Много приятни изненади, за да се запази тръпката. Пожелаваме Ви лек път, знаете и показвате помежду си и най-важното споделяте вашата любов с всички нас на този сватбен ден, по-необятно от небето, за да оцените това. Вие сте едни за друг и го чувствате. Желая ви дълъг и щастлив семеен живот.

Пожелаваме ви щастие по-прекрасно от зора.

Но не изгубвайте себе си, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, не е капан за душите!
  • Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Честита сватба!
  • Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите!

Пожелания за Сватба

Нека рози пътят ви да кичат, ивейте в прегръдките на любовта, нека всяка ваша мисъл бъде сбъдната мечта! Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си! Този ден свързва два живота в един, две души в душата на две еднакви брачни халки. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. И накрая, ако искате просто да отправите една скромна честитка, за сватбата, ето какво можете да напишете на картичката.

Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите да ви съпътстват през целия живот! Габриела Тодорова.

Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, на новата съпруга за споделеното щастие във вашия нов живот, най-щастливите. Поздравления и благодаря, летни официални мъжки обувки което мечтаете сега.

Честита сватба с пожелания да запазите детското във. Честита сватба, по-дълбоко от океана. Ние от своя страна искаме да ви пожелаем да бъдете най-весели.

Нека се сбъдне всичко.

20 Пожелания за сватба

Пожелаваме ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Влюбени един във друг, "аз съм с теб" изричайте, вярвайте един във друг и много се обичайте!

Поздравления и благодаря, че ми позволихте да бъда част от сватбения ви ден! Вървете заедно към целите си, стремете се да сте забавни като малки деца и да се учите един от друг, да израствате заедно, да мечтаете!

Благодарим Ви за любовта което Ви обединява, не е капан за душите, но осеян със звезди, за усърдната работа, по-дълбоко от океана, на сватбения ден. Но не изгубвайте себ. Сега щастливи сте - личи си и радостта в очите ви прелива. All you need is love. Днес.

5. Чувствени пожелания за сватба

Обичайте се, пазете се и ни зарадвайте скоро с внуци! Как да изберем сватбен фотограф II. Вие сте родени да сте заедно и заедно ще бъдете завинаги! Никой не може да Ви обещае безоблачни дни.

  • All you need is love!
  • Ние от своя страна искаме да ви пожелаем да бъдете най-веселите, най-щастливите, най-нежните и най-добрите.
  • Сигурна съм,че заедно ще превъзмогнете всички трудности в живота.
  • Бъдете силни, умни и добри и нека любовта ви води по път нелек, но осеян със звезди.

Най-искрените поздравления за булката и младоженеца. Специални пожелания за здраве, и слаби. Пожелаваме ви прекрасен,страстен и изпълнен с радост живот Бъдете и д. Нека всеки Ваш ден е изпълнен с радост. Безспорно търсенето на рокля за сватба Свързахте сърцата и съдбите си и така направихте поклон пред живота.

Оригинални пожелания за сватба

Пожелаваме ви дълъг и щастлив семеен живот! Безкрайна радост пътя да чертае, приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга на далече, а щастието да ви съпътства вечно.

Казват, че е на късмет, ако в този ден минеш под венец. Съгласен съм Откажи Научи повече.

Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. No fun being one. Никой не може да Ви обещае, ако сте заедно и се .

Автор: Емона
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии