Най добрите сортове череши

Черешите възбуждат апетита и усилват перисталтиката на червата, с което улесняват храносмилането, утоляват жаждата и ободряват. Как да отглеждаме бамбук вкъщи Суперидеи за малка градина в кухнята Засаждане и отглеждане на кипарис.

Намерете ни в Facebook. Плодовете са тъмночервени с черен нюанс. Теглото на плодовете е над 7 г, те са плътни, хрупкави и много вкусни. Не е взискателен към почвата. При суха пролет плодовете остават дребни и с понижени вкусови качества. Запомни ме Забравена парола.

Този сорт също е самобезплоден и се използват подходящите опрашители Наполеон и Ранна черна едра череша. Сортът е сравнително устойчив на зимните студове. Отличават се с добра родовитост! Цъфтежът е късен. Търсене по ключова дума:.

Цъфтеж: Ранен. Оставете своя коментар Click here to cancel reply.

Плодовете са тъмночервени с черен нюанс. Сорт Череши - Суит Харт Период на зреене: юли. Но "Катекс" готви още инвестиции в градината, тъй като се кани да монтира капково напояване за дръвчетата. Особено неблагоприятни за черешата са местата с лош дренаж, късни пролетни мразове и слани, както и с много влажна и студена пролет, сухо и горещо лято.

Костилка - отделяща се. Двор и Градина. Плод - много едър-8,4гр.

Коя е първата дума на малкия принц Луи. Много добра студоустойчивост и устойчивост на повратни студове. Под протестната декларация са се подписали Асоциацията.

Шоколадови черешки 4. С парите за мъртвия Николай Мейзер обикаля света.

Препоръчано

Месо- розово червено, хрупкаво, сочно, ароматно. Месото е тъмночервено, меко, сочно, сладко-кисело, неотделящо се от костилката. Instagram Instagram. Кожицата е тъмно червена.

Рано встъпва в плододаване и има много добра и редовна родовитост. Родовит и едроплоден сорт. В института се отглеждат и селекционират сортове череши, най добрите сортове череши, различни по времето на зреене?

Плодовете узряват обикновено в периода от и май до 5-и юни. Личното ми мнение.

Череша Сорт Наполеонова Хрущялка

За човека черешите имат много полезни действия. Присаждане Овошки на Пъпка. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път. В много европейски страни вече е изместил сорта Бигаро Бюрла.

Красивата външност и добрите вкусови качества в прясно състояние особено привличат консуматорите? Хрущялка с голяма едрина на плода и уникален вкус. Скоро САЩ ще искат и незабавно да спрем да дишаме Много вземали лекарите. Сортът е самобезплоден и широко разпространен в нашата страна. Сортове Череши Нина Иванова Иноватор, най добрите сортове череши. Днес Вчера. Черешата е тъмночервена, сладка, сладко-кисело плодово месо и с много добри вкусови качества.

Те .

Сайтът на "24 часа" е най-големият в България и през ноември

Добре понася повратни студове. От недостатъците трябва да споменем дребните плодове и чувствителността на ранното кафяво гниене. Узряват около средата на юни, около десетина дни преди тези на Бинг и в това отношение запълват празнината между Бигаро Бюрла и Бинг. Плодовете издържат манипулация и транспортиране.

По-ранните череши имат изключително добър пазар и цената им стигаше 8 лева за килограм, каза Дикме. Дръжчената ямичка е средно дълбока. Зрее около дни преди Бюрла началото на м.

Автор: Констанца
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии