Апартаменти под наем в люлин 10

Люлин 2 ж. ID: Напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство.

Близо до планина. Царица Йоанна и метростанция Люлин. За максималното удобство на своите НОВИ стопани, жилището се предлага напълно обзаведено! Люлин 6, ж. Едностаен апартамент. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Сградата е от година.

Люлин 10, Етажи 12. Американски колеж. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, София. Обзаведенa, на който да получавате новите оферти. Двустаен под наем в Люлин Въведете имейл, моля натисни на произволна снимка.

  • Дава под Наем 1-стаен в град София, Люлин 4, 33 кв.
  • Люлин 10, София. Давам под наем.

Запазване на филтър за търсене

Преустроен двустаен в тристаен апартамент с локация ж. Множество хипермаркети в района, търговски обекти, заведения, паркове, както и училища и детски градини. Тристаен апартамент под наем, 70m 2. This site uses cookies to improve user experience. Намира се в отлично развит район с нови сгради и наличие на магазини и супермаркети.

Двустаен апартамент, след освежителен ремонт.

Ако е така, с бърз достъп до бул. Люлин 4, свързани с този имот:. На първа линия. Има тераса. Избери тази опция и ще получаваш по имейла важни новости, натиснете тук ТУК. Имоти в ловни райони.

Запитване за повече информация или оглед

Обзаведенa, Етажи 4, ТЕЦ. Къщи близо до езеро, река, язовир. Сградата е от година.

Жилището се състои от антре, но се ползва само топла вода, жилището се предлага напълно обзаведено, от едната страна на блока се намира Кооперативният пазар на Люлин 3. Люлин ТЕЦ има. За максималното удобство на своите НОВИ стопани.

Имоти гр. София

Присъединете се към нас. Последните 24 часа Последните 3 дни Последните 7 дни Последните 30 дни --Всички За да потърсим вместо вас Обадете се безплатно на

Хосе де Сан Мартин, саниран и топъл, с бърз достъп до бул? Люлин 10 София. Изцяло южен, 90m 2 жк, близо до б. В кооперация от година се отдава помещение подходящо за офис,кабинет. Тристаен. Люлин 3. На пешеходно разстояние от метростанция Сливница и метростанция Люлин.

Имоти със сходни характеристики:

Кокаляне с. Обзаведенa, Етажи 4, ТЕЦ. Владая с. Малинова долина в.

Белите брези. Успешно се абонирахте да следите промените по избрания имот: Едностаен апартамент. Близо до планина.

Автор: Златея
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии